Mit ne nézzünk meg az idén?

2006. augusztus 29. 15:49 - sixx 6 komment

Azért (is) jó az Internet, mert tele van mindenféle listákkal, az ember meg molyol egy kicsit az egérrel, és rögvest rá is talál egyre. Mai alanyunk eredetije itt jelent meg, jó kis cinkelős, geci stílben íródott, jó, hogy azonnal megtetszett. A leginkább várt mozifilmek listáját minden második site-on meg lehet találni, mai felsorolásunkban viszont azok szereplenek, melyeket nem szabad megnézni, mert nagyon szarnak ígérkeznek.

12. THE RETURN

Sara Michel Gellar már nagyon sok szar filmben játszott, pedig a Buffyban milyen jó volt, igaz? Na mindegy, szóval ebben a filmben ismét egy olyan nőt alakít, akit egy régebben elkövetett gyilkosság okán vegzálnak, mecsoda meglepetés. A The Grudge is erről szólt, nem? Bemutató november 17.

11. HAVEN

Ez máris itt a nyakunkon, ha az ember nem vigyáz, még a végén megnézi véletlenül. Orlando Bloom egy kemény akciófilmben alakít majd macsó főhőst, képzeljük csak el hogy állna rajta Bruce Willis koszos atlétája. Na, ugye! Eddig sem sikerült senkit meggyőzni színészi képességeiről, húzzon a faszba. Bemutató szeptember 15.

10. EMPLOYEE OF THE MONTH

Két igen neves (vigyázat, IRÓNIA) komikus próbál minket szórakoztatni minket azzal, hogy lúzerkednek majd egy nagy boltban, biztos lesz majd csajozós, meg fingós poén, állásvesztés, meg hasonlók. Elvből nem nézünk vígjátékokat. Bemutató október 6.

9. FAST FOOD NATION

Pont olyan a cím, mint egy Michael Moore dokufilm lenne, és ugye a demagógiából  az eddigi pár adag is elég volt, köszönjük. De ez nem dokumentumfilm, hanem igazi, van benne Luis Guzmán (ezért jár a taps), Ethan Hawke meg Bruce Willis is, de akkor is csak egy demagóg szarság lesz, ne egyél hamburgert, mert egészségtelen és szar. Na bazmeg, nem mondod? Bemutató november 17.

8. THE SANTA CLAUSE 3

Ezt azt hiszem nem kell ragozni, a Télapu címen itthon is bemutatott ótvar giccs immáron harmadik részét tapossa. Martin Short és Tim Allen követte el ezt a szörnyű tettet, isten bizony nem tudom mivel kellene őket büntetni, esetleg egy éves Vox előfizetéssel? Bemutató november 3.

7. DECK THE HALLS

Még egy karácsonyi nagy nevettetés, Danny DeVito (aki tud iszonyú köcsög is lenni, tessék csak megnézni az It's Always Sunny in Philadelphia című sitcomot, brutálisan tuskó) és Matthew Broderick küzd meg valami karácsonyi dekorációért, hát nem tudom, hogy ennek alapján kit érdekelhet. Bemutató november 22.

6. THE BLACK DAHLIA

Na, ezzel kurvára nem értek egyet, én már alig várom, hogy láthassam. Aki nem olvasta a könyvet, az szégyellje el magát, tessék beszerezni, mert kibaszott jó. James Ellroy írta, az a faszi, aki az  American Tabloid és a Cold Six Thousand elkövetője is, abszolút alapmű mind a kettő. A film egyébként egy mai napig felderítetlen gyilkosságról szól, Scarlett Johansson, Josh Harnett és Hilary Swank lesz benne, DePalma rendezi, szerintem meg KELL nézni. Bemutató szeptember 15.

5. A GOOD YEAR

Ha egybe írjuk, akár egy Forma-1-es film is lehetne, de nem az. Bárcsak az lenne! Russel Crowe egy olyan munkamániás bankárt alakít, aki örököl egy provance-i szőlőt. Kurva érdekes, mi? Se szandál, se horogkereszt, mit fog kezdeni magával Crowe? Bemutató november 10.

4. THE WICKER MAN

Nick Cage ismét parókában, valami szigeten horrorkodik Ellen Burstyn társaságában, ami már maga elég ahhoz, hogy a frász jöjjön az emberre, de felgyújtanak egy szalmabábut is, jajistenem. Bemutató szeptember 1.

3. BOBBY

Ahogy Emilio Estevez elképzeli Bobby Kennedyt. Lesz benne még Lindsay Lohan, Demi Moore, Sharon Stone és Heather Graham is, gondolom mindet megdugja a Kennedy gyerek, aki bátyjához hasonlóan nagy pinabubus volt, valljuk be férfiasan. Bemutató november 22.

2. ROCKY BALBOA

Ismét nem kell kommentár, a hatvanéves Stallone a ringben, és persze úgyis péppé veri az ellent, de közben ő is szenved, meg mi is, de nagyon. Hogy ezt miért kellett elkészíteni, csak a jóisten tudja, talán még ő sem. Bemutató december 22. 

1. APOCALYPTICO

A mostanában leginkább alkohol- és zsidó problémái miatt címlapokra kerülő Mad Max új filmje az általa bevezetett divat szerint eredeti(?) nyelven készült, azaz majául, amit nem tudom, hogy milyen források alapján szedett össze, de lelke rajta. Biztos az derül majd ki, hogy a zsidók tehetnek a maja kultúra bukásáról. Bemutató december 8.

Címkék: lista

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr2814000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norti 2006.09.03. 14:08:31

Érdekes, A Passió is nagyon szarnak ígérkezett, mégis a maga formájában sok embernek tetszett.

BTW: mi az a "zsidó probléma"? Mert az ok, hogy alkoholproblémája van, meg azt is tudjuk, hogy bigott katolikus, de kezd nagy mértéket ölteni megint a zsidó ellenes összeesküvéselmélet mindenhol. Azért mert egy ember esetleg nem fogad el egy másik vallást ill. értékrendet.

sixx · http://comment.blog.hu 2006.09.04. 08:43:30

Hát, a Passióból sem az jön le, hogy annyira odáig lenne értük, és az emlékezetes részegvezetéses incidens apropójából is zsidózott hevesen, "ti tehettek mindenről, dögöljetek meg", stb. Szerintem van valami baja velük, mer' mér' pont őket pécézte ki holtrészegen? Miért nem a flamandokat?

Johann · http://Johann 2006.10.01. 10:43:35

Na azért szerintem nem kéne ez az összeesküvéselmélet-gyártás... Az Apocalyptico nagyon jó filmnek ígérkezik, és a Passió sem volt rossz... Miért, talán nem a korabeli zsidó és római arisztokrácia ölette meg Jézust? Szerintem nem okoz meglepetést, hogy a zsidó főpapok nem jóságos mikulás bácsik a Passióban, ráadásul azok a jelenetek, amelyek róluk készültek teljesen szöveghűek (mármint a Bibliához)... Egyébként a maja nyelvet részben sikerült megfejteni, és amennyi a filmben el fog hangzani ezen a nyelven, annyi valószínűleg valósághű is lesz... Én MEG FOGOM NÉZNI az Apocalyptico-t és kész... Amúgy többé-kevésbé egyetértek mindennel: Stalone kiöregedett és sosem volt jó színész (igazságszerint mindig is rohadt nagy ripacs volt), Sarah Michelle Gellar mozifilmjei tényleg nagyon pocséknak bizonyultak idáig (egyetértek, a Buffyban szerintem is nagyon jó volt)... Ez az Employee of the Month nem valami Kevin Smith féle Jay és Néma Bobos szarság már megint? Hihetetlen, hogy van aki ezeket megnézi tizennyolc év fölött... És Orlando Bloom... Na, a kis karrierista buzi elhúzhatna már a francba, borzasztó színész, a Heaven főszerepét meg nem rá osztották... Legolasnak még elment, de a többit azért már nem kellett volna, elsősorban a Mennyei királyságra meg a Karib-tenger kalózaira gondolok most...

Johann · http://Johann 2006.10.01. 10:45:27

Bocsánat...

Szóval a Heaven főszerepét nem Orlando Bloom karakterére találták ki...

sixx · http://comment.blog.hu 2006.10.01. 15:41:33

A film címe nem Heaven hanem Haven, mint írtam, és ő jáccik benne: www.imdb.com/title/tt0386504/

Madame75 2006.10.03. 13:16:49

Szerintem a Télapu filmek nagyon aranyosak. A gyermkeim nagyon szeretik ezeket a filmeket. Szépek a jelmezek és jó poénok, párbeszédek vannak benne.
süti beállítások módosítása