Mai pletykák

2006. augusztus 28. 11:30 - sixx Szólj hozzá!
  • Alfred Hitchcock 1927-ben készített némafilmjét, a The Lodger-t kívánja újra elkészíteni David Ondaatje. Az eredeti film Hasfelmetsző Jack elképzelt kalandjait cmesélte el, az újra egy hozzá hasonló sorozatgyilkos tevékenységét, a nyomozást, és a feltételezett gyilkos házinénijének tépelődését (hogyaszongya, gyilkos-e az albérlő, vagy sem) hivatott feldolgozni. Várjuk, biztos jó lesz.
  • A pofátlanságnak is van határa, gondolhatnánk, de nem, nincs neki. A Lucasfilm keselyűi nem elégedtek meg azzal, hogy kiadtak egy áltimét meg szpesölfícsör DVD-t az eredeti trilógiáról, CGI Jabbával meg hasonló nyalánkságokkal, jövő hónapban kiadják az EREDETI moziverziókat is DVD-n, díszdobozban, kurva sok pénzért, majd jövőre jön a megahiperszuper, "ennél aztán már nincs is tovább" díszdoboz, az összes epizóddal (értsd az eredeti hárommal, meg azzal a három szarral, amit a rókabőr lehúzás jegyében készítettek, JarJar Binks, stb.), és ebben a dobozban az eredeti három film ismét újabbik változatával találkozunk majd, lesznek kimaradt jelenetek, meg minden egyéb, amit ugyan kurvára rátehettek volna az első boxset-re, vagy akár a most megjelenőre is EXTRAKÉNT, de nem, filmenként max. 15 perc újdonságért kell majd megint kiköhögni egy rakat pénzt. Száradjon le Lucas kapzsi keze.
Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr2613923

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 5 star trend profit forex indicator 2017.10.08. 02:06:25

Mobil függetlenítés - Mobil Függetlenítés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása