Tom, hesspicsába!

2006. augusztus 23. 10:29 - sixx 2 komment

Brékingnyúz ez, a javából, a Paramount úgy döntött, hogy nekik kurvára nem éri meg az, hogy a nevüket egy magából minden lehetséges fórumon (tévé, rádió, net, nyomtatott sajtó, stb.) hülyét csináló szcientológus hülyegyerekkel azonosítsák.

Egy tegnapi interjúban a Viacom főnök Sumner Redstone először csak kerülgette a forró kását (a MI:3 nem hozott annyit, mint kellett volna, stb.) aztán kibökte, hogy Tom barátunk viselkedése nem illik a cégről/stúdióról kialakított képbe, és húzzon el Tom a picsába.

A mellékelt képen is látható, hogy a South Park készítőit korábban fenyegető, és neje iránti szerelmét egy kb. hatéves gyerekhez hasonló eszközökkel kifejező (ugrálás, mellkas verése, ájlávdiszvumen üvöltése, vödörnyi nyállal járó smár úton-útfélen) agyában mintha valami elpattant volna, vagy csak most került helyre az alkatrész, attól függ, honnan nézzük ugye.

Címkék: rémes

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr3412722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

empr · http://chuck.blog.hu 2006.08.26. 23:31:06

Te biztos nagyon csúnya lehetsz(mámint vizuálisan), hogy álmodban se lehetne olyan jó pasid, mint Tom Cruise. Csak ezért írsz róla így.

sixx · http://comment.blog.hu 2006.08.27. 11:53:48

Ezt most miért is? Ja, hímnemű vagyok, és már ezért sem lehet olyan jó pasim, mint Tom.
süti beállítások módosítása