Mai pletykák

2006. augusztus 17. 14:14 - sixx Szólj hozzá!
  • Ijesztő pletykát olvastunk a minap, azóta is remeg a szánk széle. Az Ace Venturának harmadik részt akarnak csinálni, mer' van neki fia, és arról még nem szólt film. Jim Carey meg vagy benne lesz, vagy nem, erről nem szól a fáma.
  • Ez ilyen folytatásos nap, a Hellboy is kap egyet (tudják, az a nácis-veres fejű szörnyes izé), most valami mágikus háború lesz a Földön, és ott kell rendet rakni, vagy mi. A forgatás májusban kezdődik, ráadásul Budapesten, ha valakinek vannak statiszta ambíciói.
  • Höjj, még egy sequel hír (lesz még): a Hostel II (Motel zwei) mégsem jelenik meg januárban, mert Eli Roth szerint akkor "kurva sokat kellett volna melózni, heti hét napot, és ehhez nem nagyon volt kedvünk". Kicsit visszavesznek, és majd eccer, ha úri kedvük úgy diktálja, akkor megtudjuk, hogyan szadizzák agyon a gyanútlan turistanőket Olaszországban.
  • Nem is kell mondani, hogy folytatásos hír következik, az itthon Galaktitkos küldetés néven ismert Galaxy Quest folytatását lebegtette meg az egyik főszereplő, Tim Allen. Nekem bejött a Star Trek paródia ezerrel, de istenigazából csak az élvezte szerintem, aki nézte azokat a sorozatokat, melyeket kifigurázott.
  • Na és akkor itt a csattanó: NEM lesz folytatása a Shaun of the Dead-nek, csakazért sem, pedig a stúdió baszlatja érte a rendezőt, mert aránylag sikeres is volt, meg rohadt vicces mellé.
Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr5012553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása