Mai pletykák

2006. július 25. 20:35 - sixx Szólj hozzá!
  • Mr. Madonna (leánykori nevén Guy Richie) haldokló filmes karrierje az égiek közbenjárására lehet, hogy feltámad: az ótvaros nagy bukták után ismét itt a lehetőség egy jó kis gengszterfilmet forgatni. Static a címe az elsőre 16 blocks-ra hajazó történetnek, melyben egy gengszter akar az őt börtönbe juttató korrupt rendőrők ellen vallani, lesznek benne jó beszólások és üldözés ezerrel, de nem lesz Bruce Willis és Mosdef sem, ami pozitívum.
  • A híresen homoszexuális zongorista, Liberace életéről készülő film jogai Nick Cage tulajdonában vannak, és mint ezek teljhatalmú ura, ki mást nézett volna ki a címszerepre, mint saját magát? Szörnyen hangzik, tudjuk, de ez van.
  • Eva Longoria, az FHM által legszebb nőnek választott Lila akác közi lakos halott menyasszonyt fog játszani egy 2007-ben mozikba kerülő filmben. A mellben nem túl erős, de igen formás hátsóval rendelkező hölgy ezzel csak megerősíti azokat a híreket, miszerint elege van abból, hogy az utca (egyik) ribancát adja az ABC sikersorozatában.
  • Lesz I am Legend, Will Smith címszereplésével. A posztapokaliptikus zombifesztivál eredetijét Will Matheson írta, és megfilmesítették már korábban is, de ezekben nem voltak jókat beszóló rapperek és baseballsapka félrecsapva, szóval ezt most majd lehet pótolni.
  • A "gyanútlan turisták elmebeteg helyiekbe botlanak, majd halomra halnak" című horror zsáner jegyében forog a Turistas című film, mely a szereposztása miatt talán megéri a mozijegy árát: Olivia Wilde (a szőke leszbikus dög a Narancsvidékből), Josh Duhamel (a Las Vegas szívtiprója) és Melissa George (az Alias egyik főgecije) domborít  benne.
Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr3911762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása