Mai pletykák

2006. július 21. 11:05 - sixx Szólj hozzá!
  • Spielberg is csatasorba állt a transformers film mögött! Michael Bay adaptációja már javában készül, és a neten megjelent pletykák szerint jó szar lesz - erre a stúdió azonnal nekilátott a damage controlnak, és Spielberg bácsit megkérte, hogy ugyan, mondja már el, hogy neki hogy tetszenek a muszterek. Nagyon tetszenek neki, ofkorsz, habár csak live action jelenetekbe nézett bele, és a film többi 70%-a CGI lesz.
  • A Disney kirúgott 650 embert, és mostantól inkább franchise blocbusterekre koncetrál (Pirates), elég a felnőtteknek szóló filmekből! JJ Abrams ezzel egyidőben önként és dalolva távozott a Touchstone-Disney-ABC szentháromságtól, mert azok beintettek 100 millió dolláros, 5 évre szóló szerződésére. Sebaj, a Paramount és a Warner Bros TV kipenget neki 68 miskát alsóhangon, folytatódhat a kopaszember kalandja a tolószékkel.
  • Joe Sigel, az egyik leghííresebb filmkritikus fogta magát, és otthagyta Kevin Smith "Shop-stop2" azaz "Clerks2" című filmjének sajtóvetítését, ami egyrészt rohadt nagy taplóság, mert ez a munkája, másrészt kurva szarul veszi ki magátt a premier előtt. Smith idegbeteg lett, tessék guglizni, megvan a reakció valahol, tán még videón is.
Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr2711644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása