Korhatár már emailben is

2006. július 21. 07:57 - sixx Szólj hozzá!

Az amerikai filmcenzor, jaj elnézés, filmek besorolásáért felelős bizottság nem nagyon bíz semmit a véletlenre. Azt tudjuk, hogy nagy ország-sok funkcionális analfabéta, a szülők mielőtt csemetéiket filmszínházba vinnék, mostanában egyre kevesebbszer nézik meg, hogy mire is ültetik be a kölyköt, hogy csendben legyen végre másfél órára, és a kicsi Johnny össze-vissza szarja magát a Motel kínzós jelenetein.

Na ennek vée, az MPAA úgy döntött, hogy innentől kezdve az ilyen lusta és/vagy barom szülőket emailben figyelmezteti arról, hogy az adott héten megjelenő filmek milyen besorolást kaptak, melyik az a pornó, amire már egyedül kell menni.

A szervezetre mostanában rájár a rúd, baszlatják őket a besorolások és a szemforgató magatartás miatt, minap jelent meg a mozikban egy This Film Is Not Yet Rated című film, melyben a (független) reendező az MPAA kissé elferdült értékrendszerét cseszegeti (szex kivágva-erőszak mehet; homokosokról szóló film-automatikus NC-17 besorolás, függetlenek-stúdiók: egyenlőtlen elbánás, sirámok ezerrel), képzelem milyen lehetett a feje a bizottságnak, miközben kurvaanyázták őket másfél órában.

Címkék: cenzúra

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr1711643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása