Randa állatok előnyben

2006. július 17. 07:03 - sixx Szólj hozzá!

Már csak 4 napot kell aludni a Pirates of the Caribbean itthoni premierjéig, és hiába ülünk tűkön, és remeg a mutatóujjunk a megfelelő torrent linkje felett, nem fogjuk letölteni, mert állítólag sötét a kép, és szar a hang is, így a Cinema City gazdagabb lesz ezer forintunkkal. Nem sajnáljuk rá a pénzt persze, mert az első rész állat volt, a betépett és /vagy holtrészeg Johnny Deppel, de hát erről már annyit meg olyan sok helyen, hogy minek ismételgetni.

A második részt átugorgyuk mostan - mer' nem láttuk még, de hátha be tudjuk magunkat lopni valami sajtóvetítésre - és rögvest a harmadikról szóló hírekkel lepünk meg mindenkit hirtelen. Az már ugye többszörösen biztosnak látszik, hogy a Rolling Stones gitárosa, a vérátömlesztés posztergyermeke, Keith Richards, fogja játszani Jack Sparrow apját, a közös jelenetek hallatán mindenkinek elindulhat a nyálelválasztása, úgy gondoljuk, frenetikus lesz a duó. Na persze ha Richards bácsi megint elkezd akrobatikázni (értsd: lépcsőmászásnál veszélyesebb tevékenységet folytatni), akkor ezek a tervek akár füstbe is mehetnek, remélem figyelnek az öregre.

Ami a mai hírt illeti, a 3. rész (At World's End alcímmel) megint tele lesz kalózzal, meg lecsúszott alakokkal, ahogy kell, és ehhez most a producerek a nagyközönség segítségét kérik, mert úgy látszik nincs elég deformált, ronda állat az álomgyárban, és mint tudjuk, USA nagy ország, biztos akad még benne szerepelni vágyó ember elég. A szereposztók extremitásokat keresnek, törpéket, nagyon magas embereket, púposakat, és így tovább. Így ha 18 évesek elmúltunk, és van olyan testi rendellenességünk, amit nem átallunk a világnak mutogatni, itt a lehetőség, hogy a harmadik mellbimbóról a haverjaink is tudomást szerezzenek.

Címkék: filmhír

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr8911502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása