Mai pletykák

2006. július 06. 11:06 - sixx Szólj hozzá!
  • Keith Richards, a sikeres vérátömlesztés és a drogok konzerváló hatásának reklámembere végül csak beadta a derekát állítólag, és szerepet vállal a Karib-tenger kalózai harmadik részében. Jack Sparrow, azaz Johnny Depp apukáját fogja alakítani, gondolom maga elé motyogva, betépve és/vagy holtrészegen, tehát ezzel az erővel éppen Mick Jagger mellett is állhatna a színpadon, egy párgai Stones koncerten.
  • Az eredetileg függetlennek indult Sundance fesztivál mára annyira kommersz lett, hogy valamit magára adó független filmes már be sem nevezi a filmjeit, és leszarja a mormonok között flangáló celebeket. A koporsóba a minap újabb szöget vert bele a fesztivál cserzett bőrű atyja, Robert Redford: a benevezett filmeket a google video szolgáltatásának átadva elkezd pénz csiholni most már minden szarból, gratulálok neki.
  • Igazi, hamisítatlan pletyka következik, Blikk stílusban: LESZ LOST FILM! Lesz a lófaszt, gondolja a hírnek utánaolvasó ember, és milyen igaza van. Damon Lindeloff, a sorozat egyik kreátora mondotta volt, hogy ha nagyon akarják, akár 7 évadon át is lehet húzni a kopaszemberes történetet, de le lehet zárni 5 szezon alatt is, ami után "cool lenne egy mozifilmet csinálni." Ezt mondta. Hogy cool lenne.
  • Végül egy érdekes kis hír: a MI:III Kínában csak a cenzorok ollójától megkurtítva kerülhetett moziba - leszámítva persze a kalóz DVD piacot - de az éles szemű grémium elsiklott egy falra firkált telefonszám felett, melyet felhívva egy Mr. Ba jelentkezik, és hamis papírokat kínál megvételre, jó pénzért. Namármost ez vagy igaz, és akkor Mr. Ba már a a Gulag kínai megfelelőjében elmélkedik arról, hogy amerikai filmipar tényleg befolyásolja-e az ember életét (igen); vagy szándékosanmaradt benne, Mr. Ba a kormány embere, és így próbálják elfogni a rendszer ellenségeit.  
Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr6811172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása