Sértődés

2006. július 04. 09:08 - sixx Szólj hozzá!

A DaVinci Kód sok lábujjra rátaposottt állítólag, az egyetemi kurátorok szakszervezetétől kezdve a katolikus egyházig mindenki tiltakozott miatta, de minek, csak reklámot csinálnak az egyébként jó szar filmnek.

Legutóljára az albínók következtek, most nekik nem tetszik, hogy a film egyik főgecije egy kissé kattant és mazochista albínó fazon (messze a legérdekesebb karakter a tátott szájú tomhanks, és az unalmában majd eleső Reno mellett), aki őket kedvezőtlen színben, meg ilyesmi, hiszen tudjuk, hogy mit szokás ilyenkor elpanaszolni. Már várom a francia rendőrök, nők, gyermekek és férfiak, illetve az amerikai nép mint olyan jelentkezését - no meg persze az angolokét is - mert nem valósághű az ábrázolásuk.

Címkék: beszól rémes

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr4611069

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása