Mai pletykák

2006. június 30. 06:21 - sixx Szólj hozzá!
  • Van egy Kevin McClory nevű pasas, aki a James Bond filmek némelyikének jogait birtokolja, és egyszer már jók ki is cseszett a franchise többi tulajával, mert 1983-ban leforgatta az 1965-ös Thunderball újráját, ráadásul úgy, hogy közben egy "hivatalos" Bond múvi is a mozikba került (Octopussy). Nos, Kevin barátunk arra készül, hogy huszonakárhány évvel az első remake után másodszor is újrázzon, és így a Thunderball már harmadjára kerülne a vászonra. Ja, és Pierce Brosnant akarja főszereplőnek, ami LOL a köbön.
  • Spielberg bácsi előbb-utóbbb végre leforgatja az Indy4-et, de ha nem siet, akkor vagy Sir Sean nem lesz többé elérhető, vagy Harrison Ford kerül tolószékbe, szóval én nem nagyon tökölnék a helyébe. Pedig hezitál, mert egy rakat filmtervvel hozták hírbe: többek között egy Lincoln életéről szóló, potenciális Oscar-jelölt, színes, szélesvásznú történelmi tablóval, és rá vár egy sci-fi is, de nem a mára megszokott lövöldözős-idegenlényes fajtából, hanem a 2001-hez hasonló elgondolkodtatós-betépve élvezhetőbb tipusú találkozások közül (muhaha).
  • Fellélegezhetnek a Dallas rajongók: a Lucy Ewing szerepéért tulajdonképpen mindenre hajlandó Jessica Simpson-Lindsay Lohan kettőst úgy vágta ki a Sony, mint azt a bizonyos házikedvencet dolgát végezni, és a Hetedik menyország című tévésorozatból ismert Katie Cassidy-re bízta a feladatot.
Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr8510907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása