Így bízzunk a kritikusokban

2006. június 26. 12:52 - sixx Szólj hozzá!

A filmkritikusok - legalábbis a befutott, felkapott, ismert fajta - olyan szerencsés helyzetben vannak, hogy a nagy stúdiók kinyalják a valagukat is egy-egy pozitív sorért az adott héten debütáló filmjükről. A tájék kényeztetésének (egyik) minősített esete az, amikor hősünk a stúdióltól előre megkapja a filmet DVD-n, azzal a célzattal, hogy azt megnézze, aztán véleményt formáljon róla, és kalap.

Ezek az ún. screenerek aztán jól kikerülnek a fájlcserélő hálózatokra - tegye fel a kezét az, aki még nem látott a havertől "eredeti hát!" felkiáltással kapott, fénymásolt borítós DVD megtekintése közben "Property of ......(random stúdió neve beillesztendő)" feliratot megjelenni a képernyőn. Paul Sherman szabadúszó kritikus barátunk kissé túllőtt a célon: több, mint 100 ilyen screenert adott el warez csoportoknak, és keresett egy kis mellékest (4700  dollár körül) a stúdiók szellemi termékén, de lebukott, és most 3 éves börtönbüntetés és 250.000 dolláros bírság vár rá. Szívás. (forrás itt.)

Címkék: bűnazélet

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr6810782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása