Mai pletykák

2006. június 23. 12:42 - sixx Szólj hozzá!
  • Steve Martinnak nem volt elég egyszer elkúrni a Rózsaszín Párducot, legott két újabb folytatást tervez. Minek, könyörgöm?
  • A 2008-ban megjelenő, és Tom Cruise érdeklődését is felkeltő Iron Man filmről Jon Favreau rendező az itt található oldalon csepegtet információmorzsákat, és ugyanitt lehet neki beszólni, ha arra van kedvünk.
  • Az X-Men 3 sikere arra ösztönzi a franchise tulajdonosokat, hogy nekiveselkedjenek még egyszer, és az előzetesen beígért "soha az életben" állásponttal szemben újabb inkarnációt forgassanak. A már régen beígért spinoff, azaz a Wolverine házatájáról az a hír jött, hogy a filmben olyan mutánsok is lesznek, akiket akz X3-ban szerettek volna szerepeltetni, de az új film sikere miatt mégis kiírtak a forgatókönyvből.
  • Ismét Tom Cruise pleytka, a megalomán szcientológus az MI:IV forgatásához (mert már tervezi) szeretné lezáratni Tokió városát, mint olyat, azaz nem egy városrésszel akar kibabrálni, hanem az egész kócerájjal. Hajrá nindzsák, ezt nem hagyhatjátok!
  • Végül lássuk, mire készül Sir Ridley Scott, az Alien rendezője! A Gucci családról készülőben van egy forgatókönyv, és a jó öreg angol csóka, aki ezek szerint ma már a lelkét is eladná két forintért, bevállalta a produceri és rendezői szerepet. Gratulálunk. 
Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr7310781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása