Michael esete a reggeli merevedéssel

2009. június 29. 08:02 - sixx 15 komment

Hű, de nagy baromságot álmodtam, gondolta magában a Neves Popkornfilm-rendező, miközben csipás szeme sarkából a lepedő alatt ágaskodó farkát bámulta. A seggét kellemesen hűsítette a selyem ágynemű, meg a légkondiból áradó húszkofok fuvallat. Bazmeg, milyen szopósszája van ennek a Megan Foxnak, öcsém, valamit kezdeni kellene vele megint.

Jó lenne valami nagyszabású drámát forgatni vele, de ez nem fog menni, mert nekem ilyen forgatókönyveket nem küldenek, az a gyökér Fincher bezzeg állandóan ilyeneket kap, meg még az a kis indiai fazon is. Jó, mondjuk az meg egy fasz, egy film, egy csavar oszt jónapot, még csak fel sem robbant semmit, és saját magát is beleírja a filmekbe, hümmögött magában tovább, és elgondolkodva rántott a farkán egyet. Nem jó ez így, nagyon nem.

Ki kéne írnom magamból az összes gyerekkori frusztrációmat, aztán hátha komolyan vesznek. Meg kéne mutatni ezeknek a köcsög bloggereknek, akik állandóan a véremet szívják, hogy komoly filmet is tudok forgatni. Valami mélyet, emberit, amiben megmentik a világot, de közben a szeretet dominál. Ja, az fasza lesz. A fürdőszobába érve meglepetten tapasztalta, hogy a bal heréje mintha nagyobb lenne, mint a másik. A kurvaéletbe, akkor csak nem álmodtam, hogy tökön vágtak egy húsklopfolóval. Kurva konyhai eszközök, egyszer még megölnek valakit.

Az igazi az lesz, ha az emberiséget fenyegető veszélyt el sem lehet hárítani, és valami nyálas rocklságerre felrobbantok mindent a gecibe. Ó, basszameg, azt már ellőttem az Armaggedonban, ráadásul Bruce ott sikerrel járt. Jó, akkor legyen mondjuk egy majdnem elháríthatatlan veszély, amivel csak a baráti robotok vehetik fel a versenyt. Ez is megvolt, DE csak egyszer, ez még jól jöhet. Miért van rajtam motoroscsizma? És ki kente be gépzsírral a seggemet?

Piramisok, bazmeg, azt még nem romboltam, az kell nekem. Nahát, másfél üveg rum után jön az ihlet ezerrel, ezt elmondom Roland Emerichnek is, múltkor panaszkodott, hogy kifogyott a katasztrófákból, hátha segít neki. Szóval Megan Fox szája, motor, konyhai eszközök, piramis, pusztulás, gépzsír a testnyílásokból, mi van még? Robotok, ja, azok is, meg robbantsunk fel mindent. Egy repülőgép hordozót is, az jól nézz ki, a Pearl Harborban is milyen fasza volt már, amikor zuhant lefelé a bomba.

Bizonytalan léptekkel indult meg lefelé az íves lépcsősoron, de egy kék tanga megállásra késztette. Nem az enyém, túl kicsi. Valami kerekseggű csajé lehet, tényleg, egy nő nem elég, meg amúgy is, ha túl sokat mutogatom Megant, kénytelen leszek profilból is levenni, onnan meg úgy néz ki, mint egy farkas. A gondolatba beleborzongott. Farkas, farkasnő, farkasember, átváltozik, na tessék, robotnő, jóseggű, kék tangában, és majd átváltozik. De csak a villantás után, nem baszok ki a kölykökkel.

Jó lesz ez, de a katonaságot is be kell venni, kellenek a felvételek a repülőkről, arra nem akarok pénzt költeni. Legyen mondjuk egy hülye öltönyös nyikhaj, aki faszságokat akar, meg sok hős katona. Ez ám a rendszerkritika, heló! Fejétűl bűzlik! Na, akkor meg is vagyunk, nem kell ezt túlbonyolítani. Majd a következő film, abban nem lesz naplementében sétáló hős lassított felvételben, esküszöm.

Michael Bay, elmégy te a büdös picsába a szar filmjeiddel.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr41213384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

droidkiller 2009.06.29. 09:33:43

tökéletesen egyetértek, pont így történhetett :) csak azt felejtetted ki, hogy a jó Michael előtte még az amerikai katonaság illetékeseivel is lefikszálta a filmet mert nem gyengén propagandaszagú a film (= a katonaság jó, öltönyösök = rosszak)

nézzetek inkább jó filmeket:
filmvilag.blog.hu/2009/06/29/filmek_amelyek_a_magyar_mozikbol_kimaradtak

kompi · http://filmtrailer.hu 2009.06.29. 09:33:54

Sixx, te egy igazi állat vagy:)
Szétröhögtem az agyam:))

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.06.29. 09:42:23

A sok negatív kritika mellett végre egy olyan, amin jót lehet mosolyogni.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.06.29. 09:46:56

Akkor ez most az jelenti, hogy nem jött be a Transformers 2? :-))

Kár, hogy USA-ban két pofára zabálta a nép ...(200 millió dollár 5 nap alatt)

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.06.29. 10:26:37

Az, hogy néhány száz, ezer, tízezer elvetemült, agymosott birka jegyet vált egy olyan műre, ami már nem is szórakoztat, csak szép, színers, hangos, macsós, és semmi egyéb, nem jelenti azt, hogy a nevezett mű jó lenne.
Természetesen azt sem állítom, hogy rossz.

Nektek való. Akik fizetnek ezekért.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2009.06.29. 11:27:09

sixx, ez horzsolt, isten vagy!
PONT ÍGY rakta össze ez a barom ezt a halom fost!
:)

Csak azt a részt hagytad ki, hogy a nappalin átbotorkálva máglátta a plazmatévé képernyőjén a Csillagkapu robotfejű egyiptomi isteneit, meg hogy két hangosan üvöltöző fagyiárus feka lekoccolta a ház előtt parkoló Chevrolet Camarróját.

na__most__akkor 2009.06.29. 11:55:16

Nézzük csak, ki vagyok-e még mindig tiltva?

paulkemp · http://halfpecssquad.blog.hu/ 2009.06.29. 13:08:16

csillagos ötös, köszönjük sixx

victor vacendak 2009.06.29. 13:27:17

Alapvetően ez mind igaz, de ettől még az első transformers tetszett. Az akciófilmekben értékek után sírni teljesen meddő, leginkább gépzsíros gang banghez hasonló vállalkozás. De az írás azért jól sikerült...

winston01 2009.06.29. 13:58:52

Az is hülye, aki nem a látvány miatt megy el megnézni az ilyen filmeket!

gillian 2009.06.29. 14:20:33

sixx, te már megálmodod a katasztrófákat, mint Allison Dubois, túl nagy hatással volt rád az a nő :-)

Tomisz 2009.06.29. 14:31:17

Nyilván azért döntött rekordot a film (vagy nézik meg sokan) mert az első sikeres volt és kíváncsiak a folytatásra is.

Előre egy film megnézése nélkül ezt nem lehet eldönteni, vagy tudni... szóval nem kell ez a duma hogy nektek való meg a sok idóta nézi meg. :P :)

Egyébként tényleg gyengébb jóval mint az előző. De gyerekeknek jó lesz. :D

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.07.03. 11:50:03

@winston01: a látványról annyit, hogy a borzalmasan vontatott és unalmas sivatagi jelenet közepénél békésen elszenderedtem. Amikor már negyvenedik perce kúszott a srác a katonák felé és még mindig nem ért oda, na az nekem nagyon sok volt. És a végén az a borzalmas nyáladzás...
Az első tíz perc jó volt, látványos, szórakoztató. Azon túl már csak az érezte jól magát a moziban, akinek volt kivel smárolnia.
süti beállítások módosítása