Hírek uzsonnához

2008. március 26. 16:00 - _sélli 1 komment
  • Jó hír a Fűrész rajongóknak: mindenki kedvenc sorozatgyilkosának barátnője, Julie Benz is csatlakozott az V. rész stábjához. A forgatás március 17.-én már megkezdődött, start október 24.-re várható.
  • Ashley Tisdale, a High School Musical egyik sztárocskája váltig állítja, hogy Nem, nem volt orrplaszikája az elmúlt hetekben. Az arcát elnézve ezt el is hisszük. Pedig ráférne.
  • A 20th Century Fox új, Jim Carrey és Steve Carrel nevével fémjelzett rajzfilmje a Horton átlépte a 90 milliós bevételt, nem rossz tekintve, hogy még két hete sincs, hogy bemutatták.
  • A Jared Leto-Lindsay Lohan duó szereplésével készült Chapter 27 című filmet, mely John Lennon gyilkosáról szól, jól lealázták a kritikusok. Haha! Hiába hízott Leto tepertős-pogácsa fejűre, úgy látszik semmit nem ért. A hazai bemutató még várat magára.
  • A Hollywood Reporter bejelentette, hogy Milla Jovovich és Kiele Sanchez (Nikki a Lostból) csatlakozik a ’Perfect Getaway’ című film csapatához Timothy Olyphant és Steve Zahn mellett. A film egy friss házaspárocskáról szól, akik Hawai-on töltik mézesheteiket úszó boldogságban egészen addig, míg két késes-gyilkos stoppossal össze nem találkoznak. A sztori nem túl érdekes, de Millát szeretjük!
  • Megvan a Péntek 13 remake-jének első fix szereplője Jared Padalecki (Szívek szállodája, Odaát) személyében. Már megint egy feldolgozás, nagy reményeket nem fűznék hozzá.
  • A Variety szerint Hugh Jackman, aka Wolverine lesz a főszereplője a James Sallis novellája alapján készült ’Drive’ című filmnek, melyet Neil Marshall (A barlang) rendez. A film egy kaszkadőr autósról szól, aki kettős életet él: kereset-kiegészítésként időnként bankrablásoknál sofőrködik, majd egy nap szembesül azzal, hogy valaki meg akarja őt ölni.
Címkék: filmhír

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr99397719

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Lindsay Lohan » Blog Archive » Hírek uzsonnához 2008.03.26. 16:32:40

[...]a Horton átlépte a 90 milliós bevételt, n Here is the original post: Hírek uzsonnához Tags:[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása