Trélerpark: Transformers

2007. április 17. 12:17 - sixx 2 komment

Spielberg a producer, a megbízható iparos Michael Bay a rendező, a robotok meg csak jönnek, és pusztítanak/védelmeznek, ez egy ilyen film. Sci-fi/eksön, két idegen faj pont itt, a Földön akar megvívni egymással, mi meg csak nézünk, mint Rozi, aztán beszállunk a buliba, és a végén loboghat az amerikai zászló. A tréler kurva jó, a film óriásit fog kaszálni a július 4-i nyitással, és igen, mi is meg fogjuk nézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr9758102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toymao 2007.04.17. 12:34:53

Még szép. Persze nekem kicsit furcsa lesz Josh "Danny McCoy" Duhamel, mint eksönhíró szerepében a lúzerkedő jócsávóé helyett, de sebaj. :)

saco · http://saco.freeblog.hu 2007.04.28. 09:07:54

Ha jól hallottam benne van Mr. Pierce is ? Jah benne van. De elég alul van a színészek között, ezúttal nem menti meg az elnököt valsz. :)
süti beállítások módosítása