Csak nem olyan faszagyerek Jackie?

2007. április 06. 15:56 - sixx 1 komment

Szeretjük az ilyen leleplezős dolgokat, előre rettegünk attól a naptól, amikor kiderül, hogy nem is Rosairo Dawson csöcseire izgultunk rá a Nagy Sándorban, hanem valami dublőrre, akit egy ügyes szemüveges geek varázsolt oda a vászonra, de reméljük ez nem igaz, mert egy világ dőlne össze bennünk. Most éppen Jackie Chan egyik dublőrje kámingáutolt, hogy nem is a vigyori kínai istencsászár verekedőember ugrál a húzós jelenetekben, hanem ő maga.

Na persze ezt nem tűrhette a Chan-tábor, azonnal jött a cáfolat, hogy de is, Chan végzi a mutatványokat, kivéve akkor, ha hollywoodi produkcióról van szó, mert ott a biztosítók ezt nem engedik. Olyan eszement összegre kellene biztosítani ugyanis a sztárt, amit épeszű producer nem vállal be. Van ez így, nincs is ezzel semmi gond, mi sem ugranánk fel egy hatvannal suhanó buszra vietnámi papucsban, mert van eszünk és az átlagosnál fejlettebb életösztönünk, de akkor nem kéne a filmek végén bejátszani a vicceskedő jeleneteket, melyekben Chan elkúrja a mutatványt, és sziszeg, hogy neki mennyire fáj a válla.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr4155369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dragon1986 · http://kpopvideoklipek.freeblog.hu 2007.04.07. 20:34:13

szerintem savanyú a szőlő.
vagy ez csak mostanában igaz mert Jackie sem fiatal már pont ma 53 éves.
süti beállítások módosítása