Luc Besson visszavonul - de most már tényleg

2007. április 04. 14:48 - sixx 1 komment

Sokszor fenyegette már a népet azzal a francia rendező, hogy abbahagyja az egészet, mert semmi értelmét nem látja a dolognak (a Taxi sorozatot látva meg is értem), de csak akadt egy olyan project aminek kedvéért visszajött, és hülyét csinált magából. Most éppen az Artúr és a villangók című mese második részét forgatja, és egy szófiai interjúban azt jelentette ki, hogy ez az utolsó műve, kész, leteszi a verklit.

A 48 éves Besson egy francia mondással magyarázza döntését (ha nincs mit mondanod, fogd be a szád!) és mi is csak hevesen bólogatunk hozzá, mert ha az említett animációs film a mondandó, akkor valóban jobb kussolni. A Nagy kékséget, a Nikitát, a Profit vagy az Ötödik elemet is jegyző Besson az Artúr-trilógia (nem az angol legenda, ez más) szerzője is egyben, így talán érthetőbb a ragaszkodása a második rész leforgatásához, de megbocsáthatónak semmiképpen nem nevezhető.

Ami pedig a döntést illeti, ha jól számoljuk, ez a harmadik alkalom, hogy elköszönt, lassan több búcsúbulija lesz, mint az LGT-nek.

Címkék: beszól pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr3453554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asztrov 2007.04.05. 14:25:34

Ilyen arccal a saját seggembe tudnám a fejem... A hajdani kollegával, az általam (is) sokkal-sokkal tehetségesebbnek tartott Léos Caraxszal mi van? Ő egyből elhúzott, amikor nem jutott eszébe semmi.
süti beállítások módosítása