Helyes kis ruhájuk lett volna a majmoknak az új Majmok bolygója-filmben

2014. július 16. 22:42 - sixx 2 komment

A Cinema City baszik bemutatni a Dawn of the Planet of the Apes-t, de ettől még megnézheti bárki, ha elmegy pl. a Lurdy-házba vagy a Corvin moziba, esetleg a debreceni Apollóba, szóval nem maradunk le a kalandról mi sem, csak nem olyan jó nachost és sajtszószt kapunk a film mellé, mint megszoktuk. Sebaj. Mutatunk pár képet arról milyennek képzelték el az alkotók a majmokat a film fejlesztésének korai szakaszában: ruhát adtak rájuk.

dawnconcept5.jpg

Tovább

Előzménykisfilm az új Majmok bolygója-filmhez: egy puska története

2014. július 02. 13:14 - sixx Szólj hozzá!

A Motherboardon jelent meg három kisfilm, amivel a Majmok bolygója: Forradalom című filmet vezetik fel, és tulajdonképpen azt mutatják meg bennük, mi történt 2011 (a Majmok bolygója: Lázadás) és 2021, az új film cselekményének éve közötti tíz évben. Itt az első, itt a második, fent meg a harmadik, egyben a legjobb is. A filmet július 17-től vetítik a magyar mozik.   

Filmes trivia a haverok lenyűgözéséhez: Hogy lett Jack Nicholsonból Joker?

2014. június 30. 10:30 - sixx Szólj hozzá!

jackjokerart1_1404048845.jpg_600x697

A sztori szerint Michael Uslan producernek még 1980-ban jutott eszébe, hogy mi lenne, ha Jack Nicholson egyszer Joker lenne - akkor, amikor meglátta egy újságban a Ragyogás című film egyik kulcsjelenetét, amiben Nicholson egy tűzoltófejszével esik neki a budiajtónak. Aztán meg jött a "Here's Johnny!" beszólás, és az az őrült vigyor, amitől frászt kaptak a mozinézők. Uslan a képre elkezdett firkálgatni, és szépen kirajzolódott előtte az a Joker-fej, amit azóta mindenki ismer. (via Retronaut)

Címkék: dolgok batman

A tíz legröhejesebb szexjelenet evör (18+)

2014. június 02. 19:00 - sixx 10 komment

A kedves olvasótábor igen lelkes, ha listát lát, akkor meg méginkább, ha csöcsöset, így ismét igyekszünk kiszolgálni a tömegigényt, de ezúttal némi humorral fűszerezve. Az ifc.com szedte össze minden idők legviccesebb szexjeleneteit, ezekből készült ez a válogatás. 

Kezdjük menten egy klasszikussal: Sylvester Stallone-t a Pusztítóban hibernálják a kilencvenes években, majd  kiolvasztják a jövőben, és ott nemhogy nem lehet káromkodni és a Taco Bell a gourmand kaják netovábbja, de a dugás sem olyan, mint korábban volt. Egyáltalán nem:

Tovább
Címkék: film szex 18+