Olyan badass trailert kapott a Lucy, hogy beszarsz

2014. április 02. 20:00 - sixx 3 komment

Lucy egy szőkecsaj, akinek nincs szerencséje, legalábbis abban a tekintetben, hogy egy átbulizott éjszaka után arra ébred, hogy a) kibaszott másnapos b) nem túl bizalomgerjesztő gengszterek belevarrtak valami drogot a hasába, és azt akarják, hogy elvigye valahová. Aztán hasba rúgják, és a cucc elkezd beszivárogni a szervezetébe, amitől szuperképességei leszek, és indul a móka. A főszerepben Scarlett Johansson, aki legyak mindenkit, először csak kézzel-lábbal, utána meg az agyával. A rendező Luc Besson, bemutató augusztus 8. Várós. 

Címkék: videó trailer lucy

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr595891097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nwp 2014.04.02. 20:59:54

Ez a 10%-os agykihasználás duma még Morgan Freeman szájából is full kamu.

G.d.Magister · http://laudator.blog.hu/ 2014.04.02. 21:19:02

Arról nem is beszélve, hogy ez egy iszonyatos nagy lopás, már ami a 10 % agykihasználásos hülyeséget illeti, hiszen a Bradley Cooper-es Limitless ("Csúcshatás") sztorija pontosan ugyanezen alapult - három éve.
süti beállítások módosítása