Shatnernek gőze sincs

2007. április 04. 09:00 - sixx 2 komment

Legalábbis ami a Star Trek XI-et illeti, amit kis tévés kedvencünk, JJ Abrams rendez majd. Korábban sok helyen lehetett olvasni, hogy Leonard Nimoy (Spock) mellett Kirk kapitány megformálója is képbe került a filmmel kapcsolatban, ami állítólag a két klasszikus hős fiatalkoráról szólna.

Shatner azt nyilatkozta, hogy ő és Nimoy is tárgyalt Abramsszel (külön-külön, hiszen nincsenek beszélő viszonyban egymással), de egyelőre semmi konkrétummal nem tud szolgálni, mert elég elfoglalt ember, és a ősszel akarnak forgatni, akkor sajna nem tud részt venni a munkálatokban.

További infó még, hogy Shatnernek gőze sincs arról, hogy miről is fog szólni a film, és csak abban az esetben vesz részt benne, ha a szerepnek van értelme, és nem csak azért írnák be a forgatókönyvbe, mert annak idején ő volt Kirk kapitány, és minden űrcsajt megdönött, zöldet, kéket, nyálkásat, válogatás nélkül.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr3853553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

farman 2007.04.04. 12:03:03

"hiszen nincsenek beszélő viszonyban egymással" Miért?!

Toymao 2007.04.04. 12:41:21

És aztán egyszer csak oda fordul az űrnőhöz és azt mondja neki: "Denny CrRane. Cue the music!" :D
süti beállítások módosítása