De jó bűnözőnek lenni

2007. március 26. 16:05 - sixx Szólj hozzá!

Legalábbis erre utal az, hogy ha valakit bezárnak, és egy kicsit is tud írni, akkor el tudja adni élete történetét Hollywoodban (igen, viszkisrabló, rád is vonatkozik), mert ott az éceszgéberek már annyira kifutottak az ötletekből, hogy csak köztörvényes bűnözők könyveiből tudnak épkézláb történetet forgatni.

Kevin Pappasnak hívják a legújabb alanyt, akit a világ egyik legnagyobb drogcsempész hálózatának lebuktatásakor kaptak el, mint prominens alvilági figurát. 10 év sitt után unta meg a banánt, és egyezett bele abba, hogy lebuktassa a saját apját, aki szintén ebben a bizniszben utazott. Nem is hangzik rosszul, jó kis drámai szerep lehet belőle, ha normálisan megírják, de erre sajnos nem túl sok esély van, mivel Pappas alapvetően pozitív figuraként akarja magát viszontlátni a vásznon, és emiatt több rendezőt is elhajtott már a vérbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr2251161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása