Mai pletykák

2007. január 15. 10:02 - sixx Szólj hozzá!
  • Steven Segalnak elméletileg az lenne a dolga új filmje sajtóturnéján, hogy promótálja a Once Upon a Time in the Hood című, tőle szokatlanul hosszú címmel bíró alkotást, de az egyenesen DVD-re kerülő, várhatóan ótvar szar film még neki, a főszereplőnek sem nyerte el tetszését. Nyugi, Steven, mi sem fogjuk megnézni.
  • Ausztrália. Ilyen címmel csak epikus kalandfilmben lehet gondolkodni, és így is van: Baz Luhrmmann arról forgat nagyívű alkotást, hogyan találja meg önmagát az őt megcsaló férjét az isten háta mögé is követő asszony, akit Nicole Kidman fog alakítani. Megcsalja, úgy. Hugh Jackman a nőt elcsábító amorózó, Bryan Brown (állítólag) a nő elcsábított férje szerepében. Jól hangzik.
  • Az angol nyelv egyik legdurvább szavának számító "cunt" azaz pina szóról forgat dokumentumfilmet a BBC. Nálunk a "Gyurcsányról" lehetne, esetleg a konvergenciáról.
  • Alec Baldwin a jó öreg "Faust bótol az ördöggel" sztorit feldolgozó filmben játsza majd a főszerepet, Anthony Hopkins lesz a megmentője, Jennifer Love Hewitt meg a gonosz maga. Csak remélni tudjuk, hogy testhezálló vörös miniruhában teszi mindezt. Mármint Hewitt.
  • Februárban visszatét Lecter doktorunk a vászonra, ezúttal a gyermekkori traumákat láthatjuk, a tréler alapján a főszereplő elég halovány, de Dominic West király lesz benne. Itt tessék nézegetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr6728466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása