De Nironak a maradék esze is elment?

2006. november 09. 07:20 - sixx 1 komment

Robert de Nirot nem kell méltatnunk, megtette ezt vagy hatvanezer cikk előttünk, mi meg egyébként sem vagyunk szakértők, csak lelkes lófaszjóskák. Azt mondjuk mi is tudjuk, hogy RDN egy isten, éppen ezért érthetetlen, hogy mi a frászt akar ő egy féldollár néven ismertté váló közönséges bűnözővel?

De Nironak biztos vannak költséges hobbyjai, szereti pl. a szupermodelleket is, akik meg biztos viszik a pénzt, ez mondjuk megmagyarázza a Dobó Kata mellékszereplésével készült egyik hakniját, de ez a legújabb hír csak sokkoló: a már említett rapper oldalán fog szerepelni ugyanis az egykori Don Corleone egy New Orleans című thrillerben. Ő alakítja a kiégett zsarut, ötvencent meg az új társát, Katrina alatti zavargások, rendőrhalál, társadalomkritika, minden lesz a Tim Hunter rendezte filmben.

Ahogy további híreink vannak a borzalomról, jelentjük.

Címkék: rémes filmhír

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr2817284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attacs · http://pimm.wordpress.com/ 2006.11.09. 16:37:40

Az a probléma Nyíróval, hogy igazából csak a Scorsese filmekben tudott jókat alakítani, biztos összeszedte magát amikor a mester dirigált, különben meg el van szállva mindig, a szar film/jó film hányadosa nagyon magas.
süti beállítások módosítása