Mai pletykák

2006. október 10. 13:25 - sixx Szólj hozzá!
  • Egy New York Times cikkből is lehet film, mint kiderült: a Universal megvette egy olyan írás megfilmesítésének jogát, miszerint az amerikai egyetemi futballbajnokságban a jó csapatok a szaroknak fizetnek, hogy játszanak velük. Jack Black fog benne szerepelni, remélem nem edzőként, hanem futballista szerepben.
  • Robert Altman meg akar filmesíteni egy 1997-es vetélkedőt, melyben az vihetett el egy autót, aki a leghosszabb ideig rajta tartotta a kezét. "A modern kor A lovakat leövik, ugye?-je lesz belőle" - nyilatkozta valaki. Főszerepben Billy Bob Thornton és Hillary Swank.
  • Will Ferrell ismét szeretné Ron Burgundy szerepét eljátszani, aminek csak örülni tudunk, mert kurva vicces volt az első rész is.
  • Nem tudom mondtuk-e már, hogy lesz Rambo4? Nem? Na, lesz. Eredetileg úgy volt, hogy John Rambo közlegény arab terrorostáknak esik majd neki az ENSZ székházában; ezt követően egy elrabolt diáklány kiszabadítását vállalta volna magára; a legutóbbi verzió szerint egy burmai mentőakcióban vesz részt, ahol önkénteseket kell a burmai zsiványok karmai közül kimenekíteni. Tegnap jött a hír, hogy ez utóbbi lesz a végleges verzió, Rambo et. valóban Burma lakosságának jelentős hányadára támad a januárban kezdődő fogatás alatt.
  • A Disney azt bírta volt mondani, hogy a Karib-tenger kalózai franchise sikeréhez Kiera Knightley és Johnny Depp bőven elegek, Orlando Bloomra semmi szükség, így "a negyedik rész végét már nem éri meg a karaktere". Ha javasolni lehetne valamit, tessin kinyírni a harmadik etap első percében, mondjuk ácskapoccsal.
Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr7615883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása