Mai pletykák

2006. szeptember 18. 07:32 - sixx Szólj hozzá!
  • Kötelezően megnézendő darabra leltünk ma reggel, a Trapped Ashes c. horror "személyében", mégpedig azért, mert állítólag négyen is elájultak a premier alatt. A szinopszis alapján pedig nem egy nagy durranés a cucc, 7 emberke egy hollywoodi stúdióban reked, és horrotörténetekkel válthatják ki magukat a rabságból. Nem baj, megnézzük, elájulunk, és beszámolunk róla.
  • Don Winslow neve nem annyira ismert itthon, pedig írt jó dogokat (Life and Death of Bobby Z, California Fire and Life), de most, hogy Bobby DeNiro is szerepelni fog az egyik könyvéből készült maffiás filmben (még jó, mi mást játszana így, a karrier végefelé), mégpedig egy visszavonult bérgyilkost, akit persze nem akarnak hagyni, hogy csak úgy kiszálljon, stb.
  • Folytatást kapott az Old School is, bár nem volt annyira fasza az első rész sem. Mindegy, Amerikában vevők az ilyen alpári humorra, ez van. Luke Wilson, Will Ferrell és Vince Vaughn megint benne lesz, meg csöcsök, seggek, fingás, stb.
  • Larry Charles elkezdte a Mötley Crüe pályafutását (értsd, pia, pina, drog, rákenroll, repeat cycle) feldolgozó The Dirt c. könyv adaptációjának előmunkálatait. A baj csak az, hogy a zenészek mér túl öregek ahhoz, hogy 18 éves önmagukat alakítsák, az ilyen "színészek adjék a roksztárt a vásznon" cuccok meg amúgy is kurva szarul sülnek el, de reménykedjünk.
  • Will Shatner legutóbb azt bírta nyilatkozni, hogy szó sincs arról, hogy benne lenne majd a JJ Abrams féle új Star Trek filmben, hiába mondják ezt sokan (ő is kijelentette vagy két hónapja), szóval már megint nem lehet tudni, hogy ki hazudik és miért.
Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr3814819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása