Mai pletykák

2006. július 11. 13:50 - sixx Szólj hozzá!
  • Emlékszünk még az Eric Banás Hulkra? Nem? nem is csoda, nagyon gáz volt. Persze ettől még lesz folytatása, és még csak nem is egyenesen a kölcsönzőkbe szánják, hanem a nagy vászonra. A rendező személyét ebben a hónapban jelentik be, a san diegoi Comic-Con-on.
  • A Karib-tenger kalózai 2 a várakozásoknak megfelelően termelt az első nap, sőt, egy kicsivel túl is teljesíztette azokat, és bekaszált 55 millió dollárt (az új Superman filmnek ehhez 3 nap kellettl), és ha így folytatja, a 140 milliós első hétvégével nyitó Spiderman kezdhet aggódni.
  • Izgalma s hírek az Indy 4 házatájáról: Natalie Portman játsza a kalapos-ostoros archeológus lányát, és a forgatókönyv szerint fel fog tűnni Karen Allen és Kate Capshaw is.
  • John Travolta, a scientológia Tom Hanks mellett legismertebb reklámembere  annak idején leforgatta a Battlefield Earth című, izé, kalap szart, csak azért, hogy visszanyaljon az egyháznak. Most Mr. Madonna, azaz Guy Ritchie következik a seggnyalásban: neje hobbivallásáról, a Kabbalah nevű mittudoménmiről forgat egy minden bizonnyal maradandó alkotást.
Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr8111224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása