Mai pletykák

2006. július 03. 15:12 - sixx Szólj hozzá!
  • Sean Bean, aki az amerikai mozifilmekben előszeretettel kap rosszember szerepet (az akcentus, vazze, az teszi), a Machbet új feldolgozásában játszik a közeljövőben. A Steven Soderbergh nevével (is) fémjelzett alkotás a klasszikus drámát "közérthetőbb" formában dolgozza fel. Szerintünk eddig is érthető volt, de persze mi nem texasi farmerek vagyunk.
  • Nagy népességű országokban a bolondok száma is exponenciálisan nő, tartja egy klasszikus hindu közmondás, és milyen igaza van. Egy india fazon, látva az országot (India) őrületbe kergető új szhuperhős film (Krrish) főhősének hihetetlen repülő mutat ványait, saját maga is kipróbálta a dolgot. Összetörte kezét-lábát, és egy nyüves kismacskát sem bírt megmenteni.
  • Pink, a magenta-szürke mobilcég idei Kapcsolat sztárja egy horrort forgatott nemrég, mégpedig egy pár, Párizs katakombáiban bolyongó, és gondolom saját lábukat/kezüket/egyéb testrészüket lerágó turistákról. A filmet egyébként a Saw/Hostel stáb jegyzi, biztos jó beteges lesz ez is.
  • Korábban említettük a Wolverine film (egy X-Men spinoff) zöld útjáról szóló hírt, nos újabb részlet láttak napvilágot: a film 2007-ben a mozikban lesz állítólag, ami azért elég hihetetlen, mert még a forgatás előkészületei sem tartanak sehol. Várjuk nagyon, csak úgy, mint a minap felröppentett Magneto spinoff készítését, és az X-Men4-et is, mutánsok rulz!
  •  Sir Anthony Hopkins játsza majd Leo Tolsztojt az író életének utolsó évéről szóló nagyszabású, Oscar jelölésekkel előre megszórható  filmben, Meryl Streep és Paul Giamatti oldalán. Ez utóbbit tessék megguglizni, ma nem linkelünk.
  • De linkelünk, de tényleg csak egyet. A kilencvenes évek közepén forgattak egy Fantastic Four nagyfilmet, de annyira gáz lett, hogy nem adták ki hivatalosan. Persze ettől még elég sok kópiában elterjedt a világon, ezzel igen sok embernek és háztartási berendezésnek okozva maradandó károsodást. Manapság, a youtube korában az ember persze azt csinál amit akar egy kamera segítségével, és egy pár rajongó csinált is, mégpedig az 1994-es adaptáció "elveszett" előzetesét. Itt a link, tessék csak megnézni!
Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr9610956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása