Mai pletykák

2006. június 29. 06:59 - sixx Szólj hozzá!
  • A képregényfilmek eddigi legjobbika, a Bruce Willis és még egy raklapnyi sztár fémjelezte Sin City sem kerülhette el sorsát: jön a második rész, pedig ugyanúgy Rodriguez fogja csinálni, mint az elsőt, és vele állítólag egyszer képes az ember idegösszeroppanás nélkül melózni. Mivel Frank Miller művei eleve nem kronológiai sorrendben jelentek meg, és maga a film sem egy szorosan összefüggő egység, várható, hogy az első rész néhány karaktere akkor is feltűnik a vásznon, ha már korábban elhaláloztak.
  • Van aki szereti a múmiás-kalandoros-kincsvadászos filmeket, én Indiana Jones-on kívül nem vagyok hajlandó többet megnézni, így a Múmia 3. (vagy 4., attól függően, hogy a Skorpiókirályt hová soroljuk) terveiről szóló hírek sem tudnak felizgatni, de nem vagyunk egyformák. Szóval készül a folytatás, a főszereplők visszatérnek, de ezúttal nem Egyiptomba, hanem Kínába, biztos ott is sok múmiát kell baszogatni, vagy mi.
  • A Karib-tenger kalózainak folytatása várhatóan a nyár legnagyobb kasszasikere lesz (kabbe Superman!), és ezt azt sem fogja szerintünk nagyban be folyásolni, hogy a dominikai őslakosok hevesen tiltakoznak  az ellen, hogy a filmben mindenféle kannibáloknak mutatják be őket, pedig nem is azok. És? Mióta érdekelte Hollywoodot az igazság? Ugyan már, a forgatás bevétele jól jött, nem?
  • Nem szigorúan vett filmes hír, de megmosolyogtató: egy David Henry Wang nevű, Tommy-díjas kínai-amerikai drámaíró musicalt akar színpadra vinni Bruce Lee életéről. Nem rossz terv, mi? Szóljanak Chuck Norrisnak, hogy játssza el egykori szerepét, mert az lenne igazán priceless.
Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr2410905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása