Reszkess Hollywood!

2006. június 12. 14:38 - sixx Szólj hozzá!

Már eddig is álmatlanul forgolódtak a nagy stúdiók fejesei, hiszen Pomáz és Etyek is bejelentette, hogy földbe gyalulja az amerikai stúdiókat, nálunk fognak forgatni minden nagy filmet, és így tovább (a fenti linkeken olvasható hangzatos ígéretek és bejelentésekkel szemben Etyeken még sehol nem tartanak, és Pomáz is késve nyit valamikor mostanában), és most csatlakozott hozzánk a venezuelai államelnök, Hugo Chavez is.

Az Egyesült Államokat zsigerből gyűlölő politikus egy rendezői székben pózolva jelentette be, hogy a 9 millió dolláros project független, dél-amerikai "sikerfilmek" gyártásával foglalkozik majd.

Szerinte a venezuelai népnek kollektíven elege van abból, hogy az álomgyár negatív képet fest országáról, és mellette nem foglalkozik mással, csak az amerikai életstílus és elvek terjesztésével, amit mellesleg "kultúrális diktatúrának" nevezett a mosolygós Chavez.

Címkék: beszól

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr4210353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása