Antal Nimród egy Hőssel forgat

2008. január 29. 14:05 - sixx 8 komment

Nagyon büszkék vagyunk Antal Nimródra, hiszen úgy néz ki, hogy kezd megkapaszkodni a Hollywood felirat végiben, és egyre beljebb/feljebb lendíti magát, csak így tovább. Új rendezése egy eksönparádé lesz, mégpedig egy olyan film, amiben még a mellékszerepeket is ismert arcok viszik. Az Armored története nem egy nagy eresztés, illetve erre a következtetésre jutottunk a kétsoros pitch alapján: egy biztonsági őr ki akarja rabolni a gondjaira bízott páncélkocsit, amiben tízmillió dollár lapul.


A szereposztásról már szóltunk, de nézzük részletesebben: Skeet Ulrich (Jericho), Matt Dillon (nagyon sok film), Columbus Short (Stomp the Yard), Laurence Fishburne (felsorolni is tereh), Jean Reno (imádjuk), Fred Ward (vagy hatvan film a háta mögött) és Milo Ventimiglia (a Hősök Peter Petrellije) játszik majd a filmben, amit Sam Raimi producer felügyel, és a Sony Screen Gems gyárt, mi pedig mindenképpen megnézünk.

Címkék: film magyar akció

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr80316313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagydalton 2008.01.29. 15:13:58

Érdekesnek hangzik...

Első?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.01.29. 15:33:55

Az ember hiába igyekszik, hiába tesz ki hírt amilyen hamar csak tud, az index csak a jól befutattot blogokat teszi ki.

Egyébként hajrá Nimród:)

sélli 2008.01.29. 15:38:40

Nimród miatt biztos-, Jean Reno miatt meg FŐLEG megnézem!!!

sixx · http://comment.blog.hu 2008.01.29. 15:46:45

koimbra: ne izélj már bazz, állandóan kiteszlek a címlapra. a rozi fél éves tetszhalálból jött most vissza, sok mindent lehet rá mondani, csak azt nem, hogy futtatva van.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.01.29. 16:19:56

sixx, bocsánat, nem szidom a blogod, más bloggal sincs bajom,

az én blogom pár hónapos és végülis nem is vagyok olyan jó se

nem is akarok semmi magyarázatot írni, mert akkor olyan lenne, mintha ironizálnék, pedig nem

szóval ha Te csinálod ezt az index dolgot, akkor megkérnélek, hogy én szeretnék NEM kikerülni oda többet. Köszönöm, de tényleg. viszont veled szívesen meginnék egy sört majd egyszer:)

a commentblogot meg naponta szoktam olvasni:)

sixx · http://comment.blog.hu 2008.01.29. 16:23:10

az indexet nem én "csinálom", de a blogketrecet szerkesztem harmadmagammal. dobj már egy mail magánban lécci az okokról (nem kikerülni akarás). köszi.

Médiageci · http://twitter.com/mediageci 2008.01.29. 23:16:58

Hát, az elsőfilmes forgatókönyvíró (sztrájktörő? - hehe) eléggé rizikós, vagy nagyon jó lesz a script, vagy nagyon rossz. Természetesen szurkolunk Nimródnak, jó a cast, masszív, gengszteres pasifilmnek ígérkezik.

Szerintem is visszakerülhetne a Rozi a Háztájiba.
süti beállítások módosítása