Autós üldözés a divat

2007. május 29. 10:26 - sixx 2 komment

John McTiernan (képünkön) neve ismerősen cseng az eksönfilm-rajongók előtt, neki köszönhetjük a Predator kőkemény idegen lényeit és az őket felrobbantó Svarcit, a szivarral a szájában; John McLane mezítlábas katrakterét, ahogy egy toronyházban kergeti az őrületbe a geciembert játszó Allan Rickmant; no meg Sean Connery felejthetetlen alakítását a Vörös Október nevű tengeralattjáró parancsnokaként. Új filmje a sokat ígérő Run címet kapta, és egy menekülő Interpol-ügynökről szól majd (alakítja Keith Urban, tessék guglizni), és a forgatókönyvben mintegy 100-oldalnyi autós üldözés szerepel, ami kurva sok, és meglehetősen unalmasan hangzik.

A másik üldözéses thriller Jan de Bont keze alól kerül majd ki, a címe Stopping Power, és John Cusak játssza a főszerepet benne. Egy tesztpilóta áll a középpontban majd, aki németországi vakációja során megtapasztalja a bajorok sötét oldalát, mert a sörivók elrabolják a lányát, ő meg utánuk ered. Itt jön a képbe az üldözés-motívum, hiszen a film befejező 51 perce (freitamásosan: igen, nem tévednek ötvenegy perce) egy kurva nagy üldözés lesz. A forgatókönyvet az az Eric Red írja, aki annak idején a Stoppost is elkövette, szóval lehet akár még jó is.

Címkék: filmhír eksön

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr8387770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mókus 2007.05.29. 22:32:44

Az a keith urban? Nicole kidman ura?? Nemá?!

marisell · http://kifozde.blog.hu 2007.05.30. 16:41:20

Az a keith urban?

jöhet, minden mennyiségben.de az a baj, hogy nem nézek autósüldözéses filmet.üldöznek épp eleget a lkamionok egész héten:))))
süti beállítások módosítása